Maatwerkadvies voor je woning op 6 mei
Dit voorjaar heeft het Duurzaam Bouwloket van 5 referentiewoningen in onze wijk uitgezocht hoe ze er bouwkundig voorstaan, waar de energielekken zitten en welke mogelijkheden er zijn om de woningen te isoleren en te verduurzamen. Op  6 mei presenteren we hiervan de uitkomsten in de Regenboogkerk vanaf 20.00 u.

Van 7 andere woningtypes heeft Energie in de Merenwijk de beschikking over goede maatwerkadviezen. Ook deze gegevens worden op 6 mei gepresenteerd. Op deze avond krijg je informatie over je eigen huis, rond een tafel met bewoners van eenzelfde woningtype. Aan elke tafel schuift ook een bewoner aan die al veel over de mogelijkheden voor isolatie en verduurzaming weet. Voor bewoners waarvoor nog geen maatwerkadvies beschikbaar is,  verzorgt Duurzaam Bouwloket een workshop energiebesparing en duurzame energie. Wil je weten of jouw woningtype gepresenteerd wordt? Ben je nieuwsgierig naar de rest van het programma? Ga naar www.gagoed.nl/wijkambassadeurs/wijk/district-merenwijk of www.duurzameenergiemerenwijk.nl en zoek het overzicht van onderzochte woningen.