Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen aanrader

Vandaag waren de mensen van Duurzame Energie Merenwijk bij het Innovatiecentrum Duurzaam Bouwen/WoonwijzerWinkel in Rotterdam. Stel je voor: een mega-Duurzaam Bouwloket waar je dan ook nog álle duurzame oplossingen kunt zien en aanraken. We kregen er een spoedcursus woningverduurzaming. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over vloer- en spouwmuurisolatie, zonnepanelen, warmtepompen, ecologische verf enz enz.
Je moet er wel even voor naar Rotterdam, maar met de overtocht per watertaxi is dat een uitje. Kijk voor meer info op https://www.icdubo.nl/

 

 

2019-05-03T17:05:27+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.