Elektrische deelauto, iets voor jou?

Delen is het nieuwe hebben! Er zijn in de Merenwijk al verschillende mogelijkheden voor autodelen. Je kent misschien Greenwheels, MyWheels of Snappcar. Prima! Maar er is nu ook een serieus elektrisch alternatief: Buurauto.

Buurauto heeft alle voordelen van autodelen: minder auto’s in de wijk, dus meer ruimte voor groen en speelplekken; geen aanschafkosten en je betaalt alleen voor de auto wanneer je ‘m gebruikt, dus niet als hij stilstaat voor je deur. Maar bovendien, en dat is de reden dat wij van DEM Buurauto onder je aandacht willen brengen: de auto’s van Buurauto zijn elektrisch én rijden op Hollandse groene stroom van Vandebron. Dat betekent minder CO2-uitstoot en minder fijnstof in je buurt.

Heb jij interesse in het delen van je auto, bijvoorbeeld met mensen in je straat? Heb je geen zin in de kopzorgen van een eigen auto (of je 2e auto)? Ben je klaar met reparaties, afschrijving en APK’s? Kijk dan eens op Buurauto en misschien rijd jij dan binnenkort in zo’n schone BMWi3 of een Nissan Leaf.

2019-11-10T14:24:15+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.