Delen is het nieuwe hebben! Er zijn in de Merenwijk al verschillende mogelijkheden voor autodelen. Je kent misschien Greenwheels, MyWheels of Snappcar. Prima! Maar er is nu ook een serieus elektrisch alternatief: Buurauto.

Buurauto heeft alle voordelen van autodelen: minder auto’s in de wijk, dus meer ruimte voor groen en speelplekken; geen aanschafkosten en je betaalt alleen voor de auto wanneer je ‘m gebruikt, dus niet als hij stilstaat voor je deur. Maar bovendien, en dat is de reden dat wij van DEM Buurauto onder je aandacht willen brengen: de auto’s van Buurauto zijn elektrisch én rijden op Hollandse groene stroom van Vandebron. Dat betekent minder CO2-uitstoot en minder fijnstof in je buurt.

Heb jij interesse in het delen van je auto, bijvoorbeeld met mensen in je straat? Heb je geen zin in de kopzorgen van een eigen auto (of je 2e auto)? Ben je klaar met reparaties, afschrijving en APK’s? Kijk dan eens op Buurauto en misschien rijd jij dan binnenkort in zo’n schone BMWi3 of een Nissan Leaf.