Wijkonderzoek: heb jij straks een huis zonder aardgas?

Een wijk zonder aardgas, zie je dat zitten? Wat moet ervoor in de plaats komen dan? En wie gaat dat regelen? Zes studenten van Hogeschool Leiden gaan binnenkort de Merenwijk in om te polsen hoe bewoners aankijken tegen de energietoekomst.

Geen aardgas meer in de Merenwijk? Wat vind jij daar eigenlijk van? Is dat haalbaar? Hoe ga jij je huis verwarmen als er geen aardgas meer uit de leiding komt?  Moet iemand dat voor je gaan regelen? Of neem je zelf het initiatief? En wat denk je nodig te hebben voor een huis zonder aardgas?

Onderzoek van Hogeschool Leiden

Vragen, vragen, vragen! Duurzame Energie Merenwijk wil graag horen wat medebewoners daar nu van vinden, een aardgasloze toekomst. Daarom hebben we Hogeschool Leiden gevraagd hierover in gesprek te gaan met Merenwijkers. Met de uitkomsten kan DEM bepalen wat we het beste kunnen doen om buren en buurtgenoten op weg te helpen met verduurzaming.

Doe mee met de enquête

Wil je jouw mening geven over de energietoekomst van de wijk? Stuur dan een mailtje naar info@duurzameenergiemerenwijk.nl, dan brengen we je in contact met de onderzoeksters.

2019-11-09T23:09:25+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.