Laat je opleiden tot energiecoach!

We willen zo veel mogelijk huiseigenaren en huurders helpen om hun huis te verduurzamen. Daarom laten we op korte termijn energiecoaches opleiden, die met groepen buurtbewoners aan de slag gaan. Samen kijken welke maatregelen er nodig zijn, wat dat kost en hoe je het aanpakt; zo sta je er niet alleen voor.

Opleiding tot energiecoach

Ben jij geïnteresseerd in verduurzaming en vind je het leuk om anderen daarbij op weg te helpen? Meld je dan nu aan voor de basistraining Energiecoach. De training bestaat uit 4 verschillende onderdelen: bouwkundig, installaties, praktijk en gesprekstechnieken.

Geen kosten

Dankzij een donatie van de ledenraad van Rabobank Katwijk-Leiden, kunnen we de training kosteloos aanbieden. We stellen als voorwaarde dat je de vijf bijeenkomsten bijwoont en dat je bereid bent de komende twee jaar een aantal bewonersgroepen bij elkaar te brengen en te begeleiden. De training is bedoeld voor mensen uit Leiden, Leiderdorp, Katwijk en Oegstgeest, dus niet alleen uit de Merenwijk.

Praktische informatie

De training wordt gegeven door coöperatie HOOM en bestaat uit 4 bijeenkomsten plus een terugkombijeenkomst. In principe is dat steeds in de avond en we starten in oktober/november. De trainingslocatie is het kantoor van de Rabobank aan de Schipholweg in Leiden. Interesse? Stuur een mail naar info@duurzameenergiemerenwijk.nl.

2019-11-09T23:08:13+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.