We zoeken bewoners van de Merenwijk die 15 minuten over hebben om wat vragen te beantwoorden over duurzaamheid. Met jouw antwoorden gaan we zorgen dat we bewoners nog beter kunnen ondersteunen bij verduurzaming én maken we de gemeente duidelijk welke wensen voor een duurzame toekomst er in onze wijk leven.

Uitnodiging om mee te doen

Beste bewoner van de Merenwijk,

Allereerst zullen wij ons even voorstellen. Wij zijn studenten van de Hogeschool Leiden en studeren Toegepaste Psychologie jaar 3 en 4. In samenwerking met stichting Duurzame Energie Merenwijk (DEM) doen wij een onderzoek naar de wensen en behoeften van de bewoners in de Merenwijk omtrent duurzame energie. Zoals misschien bij u bekend, heeft de overheid besloten om (op termijn) van het aardgas af te gaan. Hiervoor moeten andere alternatieve (duurzame) energiebronnen ingezet worden en de vraag is dan ook wat hiervoor de wensen en behoeften zijn onder de bewoners als het zover is. Hierover zouden wij graag uw mening willen horen door middel van een interview. Het interview zal ongeveer 15 minuten van uw tijd in beslag nemen en als dank voor uw deelname krijgt u namens stichting DEM een LED-lamp cadeau. Mocht u interesse hebben, dan horen wij dat graag zodat wij een afspraak met u kunnen maken. U kunt dan mailen naar het volgende e-mailadres: s1100259@student.hsleiden.nl