Vul de enquête in en win een LED-lamp

Huiseigenaren en huurders, opgelet!
Vul als eerste de enquête in en win een LED-lamp

Duurzame Energie Merenwijk wil graag weten hoe we jou kunnen helpen met duurzame maatregelen in en om je huis. In 5 minuten help je ons op weg met deze enquête. De eerste 25 bewoners die de enquête invullen winnen een LED-lamp. Tot 25 oktober kun je je licht laten schijnen over de toekomst van energie in de Merenwijk.
De vragen zijn opgesteld door derde- en vierdejaars studenten Toegepaste Psychologie van de Hogeschool Leiden. De enquête is volledig anoniem en de uitkomsten worden uitsluitend gebruikt om de dienstverlening van DEM aan buurtbewoners te verbeteren.

Klik om de vragenlijst te starten.

 

2019-11-09T23:07:50+01:00
Deze site maakt gebruik van functionele cookies om het bezoek aan de website (anoniem) te kunnen monitoren. Settings Ok

Cookies

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie. Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig. Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen. Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht. Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website. Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.