Vul de enquête in en win een LED-lamp

Huiseigenaren en huurders, opgelet!
Vul als eerste de enquête in en win een LED-lamp

Duurzame Energie Merenwijk wil graag weten hoe we jou kunnen helpen met duurzame maatregelen in en om je huis. In 5 minuten help je ons op weg met deze enquête. De eerste 25 bewoners die de enquête invullen winnen een LED-lamp. Tot 25 oktober kun je je licht laten schijnen over de toekomst van energie in de Merenwijk.
De vragen zijn opgesteld door derde- en vierdejaars studenten Toegepaste Psychologie van de Hogeschool Leiden. De enquête is volledig anoniem en de uitkomsten worden uitsluitend gebruikt om de dienstverlening van DEM aan buurtbewoners te verbeteren.

Klik om de vragenlijst te starten.

 

2019-11-09T23:07:50+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.