Informatie-avond over basistraining Energiecoach

Op maandag 18 november organiseren we een tweede informatie-avond voor mensen die interesse hebben in de basistraining Energiecoach. Startdatum van de training is 26 november.
De training wordt gegeven door coöperatie HOOM en bestaat uit 4 (avond)bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. De training bestaat uit 4 verschillende onderdelen: bouwkundig, installaties, praktijk en gesprekstechnieken. De trainingslocatie is het kantoor van de Rabobank aan de Schipholweg in Leiden.
De training wordt gefinancierd met een gift van Rabobank Katwijk-Leiden. Voor de deelnemers zijn er dus geen kosten aan de cursus verbonden. We stellen als voorwaarde dat je de vijf bijeenkomsten bijwoont en dat je bereid bent de komende twee jaar een aantal bewonersgroepen bij elkaar te brengen en te begeleiden bij het nemen van duurzame maatregelen in hun (huur)huis.
De cursus is bedoeld voor mensen uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Katwijk. Er zijn 12 cursusplaatsen, waarvan een deel al is ingevuld.
Opgeven voor de informatie-avond is nodig! Stuur een mail naar energieindemerenwijk@gmail.com. Dan ontvang je van ons de aanvangstijd en locatie.
2019-11-10T09:31:49+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.