Op maandag 18 november organiseren we een tweede informatie-avond voor mensen die interesse hebben in de basistraining Energiecoach. Startdatum van de training is 26 november.
De training wordt gegeven door coöperatie HOOM en bestaat uit 4 (avond)bijeenkomsten en een terugkombijeenkomst. De training bestaat uit 4 verschillende onderdelen: bouwkundig, installaties, praktijk en gesprekstechnieken. De trainingslocatie is het kantoor van de Rabobank aan de Schipholweg in Leiden.
De training wordt gefinancierd met een gift van Rabobank Katwijk-Leiden. Voor de deelnemers zijn er dus geen kosten aan de cursus verbonden. We stellen als voorwaarde dat je de vijf bijeenkomsten bijwoont en dat je bereid bent de komende twee jaar een aantal bewonersgroepen bij elkaar te brengen en te begeleiden bij het nemen van duurzame maatregelen in hun (huur)huis.
De cursus is bedoeld voor mensen uit Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Katwijk. Er zijn 12 cursusplaatsen, waarvan een deel al is ingevuld.
Opgeven voor de informatie-avond is nodig! Stuur een mail naar energieindemerenwijk@gmail.com. Dan ontvang je van ons de aanvangstijd en locatie.