Opeens weet je het: je bent onze nieuwe penningmeester!

Onze huidige, zeer gewaardeerde penningmeester heeft recht op meer tijd met zijn kleinkinderen. Daarom zoekt DEM een nieuwe penningmeester. Ben je integer en onkreukbaar bovendien? Heb je de nodige handigheid met begrotingen en jaarrekeningen en kun je het gemeenschapsgeld dat DEM heeft zo beheren dat het goed terechtkomt? Stuur dan een mailtje naar info@duurzameenergiemerenwijk.nl. We willen heel graag met je kennismaken.

2019-11-22T16:21:05+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.