Rabobank Wensenfonds schenkt warmtecamera

Waar zit het warmtelek in jouw huis? Geen idee? Neem van ons aan dat dat binnenkort gaat veranderen, want DEM krijgt een infraroodcamera!

Vanavond liet de ledenraad van Rabobank Katwijk-Leiden in één klap 2 wensen van DEM in vervulling gaan. Met 1.770 euro uit het Wensenfonds kunnen we binnenkort een warmtecamera aanschaffen die haarfijn laat zien via welke plek de warmte je woning verlaat. Zo kun je gericht aan de slag om je warmtelekken te dichten.

En dat niet alleen: er blijft ook nog geld over voor een aantal dozen met ‘kleine maatregelen’. Daarmee gaan onze energiecoaches vanaf januari de deuren langs om te laten zien hoe je gemakkelijk en goedkoop je huis isoleert en minder energie verbruikt.
Dank je wel Rabobank!

2019-11-29T14:02:38+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.