Duurzame Energie Merenwijk wenst alle Merenwijkers een gelukkig, gezond en energiek 2020! Laten we dit jaar weer stappen zetten op weg naar een duurzame, aardgasloze wijk. En als wij je kunnen helpen bij het uitvoeren van een goed voornemen (van radiatorfolie tot een warmtepomp), doen we dat graag.

Energiecoaches

Het wordt een spannend jaar waarin we meer duidelijkheid hopen te krijgen over de plannen die de gemeente met onze wijk heeft. En zelf hebben we natuurlijk óók plannen. Onze nieuwe energiecoaches staan dit jaar voor jou en je buren klaar om te helpen bij het verduurzamen van je huis. Nodig je buren uit, vraag de energiecoach erbij en aan de slag. Stuur ons een mailtje als dat je een goed idee lijkt.

Duurzame enegiebronnen

Verder gaat DEM dit jaar onderzoeken welke duurzame energiebronnen we in onze wijk hebben. Is warmte uit water een goed idee? Is een collectieve WKO (warmtekoudeopslag) haalbaar? Kunnen we iets met een biovergister? We halen er experts bij en zoeken het uit. Wil je meedenken? Heb je zelf ideeën? Meld je bij ons aan via info@duurzameenergiemerenwijk.nl