Deze week hebben 12 gedreven verduurzamers de cursus voor Energiecoach afgerond. Vier van hen gaan vanaf nu aan de slag in de Merenwijk. Heb je als goed voornemen om dit jaar eindelijk je spouwmuren te laten isoleren? Of dat HR++-glas te laten zetten? Of overweeg je zonnepanelen? Prima idee! En wellicht denken je buren er ook wel zo over. Samen aan de slag? Stuur dan snel een mailtje naar energieindemerenwijk@gmail.com en nodig (kosteloos) zo’n gediplomeerde energiecoach uit. Hij (tja, het zijn alle vier mannen) komt dan graag langs om jullie vragen te beantwoorden en je op weg te helpen.

We konden deze cursus organiseren dankzij het Rabobank Katwijk-Leiden, die niet alleen de cursus betaalde, maar ook hun pand beschikbaar stelde én elke avond een heerlijke maaltijd voor de cursisten verzorgde. Dank je wel, Rabobank!