Boek nu je energiecoach!

Deze week hebben 12 gedreven verduurzamers de cursus voor Energiecoach afgerond. Vier van hen gaan vanaf nu aan de slag in de Merenwijk. Heb je als goed voornemen om dit jaar eindelijk je spouwmuren te laten isoleren? Of dat HR++-glas te laten zetten? Of overweeg je zonnepanelen? Prima idee! En wellicht denken je buren er ook wel zo over. Samen aan de slag? Stuur dan snel een mailtje naar energieindemerenwijk@gmail.com en nodig (kosteloos) zo’n gediplomeerde energiecoach uit. Hij (tja, het zijn alle vier mannen) komt dan graag langs om jullie vragen te beantwoorden en je op weg te helpen.

We konden deze cursus organiseren dankzij het Rabobank Katwijk-Leiden, die niet alleen de cursus betaalde, maar ook hun pand beschikbaar stelde én elke avond een heerlijke maaltijd voor de cursisten verzorgde. Dank je wel, Rabobank!

2020-01-08T21:44:55+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.