Duurzame Energie Merenwijk organiseert een Meet & Greet met de fonkelnieuwe energiecoaches: Michiel Apon, Peter Engbers, Jan Portegijs en Joost Copray. Heb je wel oren naar het verduurzamen van je woning en kun je advies of hulp gebruiken, kom dan op 21 januari om 20.00 uur naar Epicentrum, Valkenpad 34-36.

Op deze avond stellen ze zich aan je voor, vertellen ze hoe ze gaan werken en wat ze voor je kunnen betekenen bij het verduurzamen van je huis.

Wil je meteen aan de slag? Er wordt een presentatie gegeven over alle kleine en betaalbare maatregelen waar je direct mee kunt beginnen. Zo kun je snel stappen zetten om je wooncomfort te verhogen en je energierekening te verlagen. Dat is interessant voor huurders én woningbezitters.

Na afloop kun je meteen met de energiecoaches aan tafel om je vragen te stellen over bijvoorbeeld isolatie, dubbel glas, warmtepompen, kierdichting of radiatorfolie.

Programma

20.00 uur                            Inloop en koffie / thee
20.15 uur                            Welkom namens stichting Duurzame Energie Merenwijk
20.20 uur                            Michiel Apon: Nieuwe energiecoaches in de wijk, wat gaan zij doen?
20.30 uur                            Emely Beune: Energiebesparing en verduurzaming, wat iedereen vandaag kan doen. (NB: Emely wordt gefilmd en ze vraagt iedereen na afloop een korte evaluatie in te vullen)
20.50 uur                            Pauze, koffie en thee
21.00 uur                            Ontmoet een energiecoach. De vier energiecoaches gaan om de tafel met de bezoekers en er is gelegenheid voor vragen, uitleg en het maken van een afspraak.
21.30 uur                            Afsluiting door DEM

Kun je niet op 21 januari? Op de ALV van wijkvereniging Merenwijk op 27 januari in De Regenboog stellen de coaches zich nogmaals voor en kun je ze na afloop van de vergadering aanspreken.