Energiecadeautje van de gemeente voor huiseigenaren en huurders

De gemeente Leiden heeft een leuke verrassing voor alle huiseigenaren. Vanaf juli krijgen die een voucher ter waarde van € 70, te besteden aan kleine energiemaatregelen. Snel even naar de bouwmarkt voor (bijvoorbeeld) een paar LED-lampen dus, daarmee begin je meteen met besparen. Ben je een huurder? Ook voor jou start er deze zomer een actie. Hou de website van de gemeente in de gaten.

Lees hier meer over de actie

2020-06-26T11:40:17+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.