Stem op de foliebrigade van DEM en help onze actie

Duurzame Energie Merenwijk gaat de wijk in met een foliebrigade. Daarmee willen we zoveel mogelijk huurders laten zien hoe makkelijk je er warmpjes bij kunt zitten. Lijkt je dat een goed idee? Ons ook! Daarom hebben we ons plan ingediend bij Rabo Club Support.
Hoe meer Raboklanten op ons stemmen, hoe meer radiatorfolie we straks kunnen aanbrengen. Dus breng je stem uit! Dat kan via de Rabo-app of via Rabo Online Bankieren
Zegt het voort, stem op ons!
2020-10-06T17:26:52+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.