Houtkwartier kritisch over HT-warmtenet

De wijkvereniging van het Houtkwartier verspreidde afgelopen week een kritische nieuwsbrief over hoogtemperatuur warmtenetten. Met name de verwachte kosten worden als problematisch gezien.

Warmtenetten zijn ook voor de Merenwijk relevant: er liggen al een paar kleinere netten (‘stadsverwarming’) en de plannen van de gemeenten Leiden voorzien in uitbreiding daarvan en aansluiting op de restwarmte vanuit Rotterdam.

Lees hier de Nieuwsbrief Houtkwartier okt 2020 van de wijkvereniging.

2020-10-12T07:58:40+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.