Duurzame Huizen Route in coronatijden

Met welke vraag over verduurzaming van je huis je ook zit, er is iemand in de wijk die jouw probleem al heeft opgelost in zijn eigen woning. Daarom is er de Nationale Duurzame Huizen Route. Bekijk een huis in je buurt en ontdek hoe anderen hun woning comfortabel en energiezuinig hebben gemaakt. Er is meer mogelijk dan je denkt!

In verband met de coronamaatregelen zal de Duurzame Huizen Route dit jaar natuurlijk anders verlopen dan in voorgaande jaren. Gelukkig hebben we toch een manier om woningen in onze wijk open te stellen: in de Merenwijk plannen we eind oktober een aantal Zoom-sessies in, waar je je voor kunt opgeven. Je vragen stel je dan gewoon vanaf de bank. Binnenkort meer informatie hierover op onze website en Facebookpagina.

 

 

 

2020-10-16T11:19:49+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.