Inspiratie opdoen voor de verduurzaming van je huis? De Duurzame Huizen Route gaat dit jaar gewoon door, maar net iets anders dan je gewend bent: via een videoverbinding. Vanaf 31 oktober kun je je inschrijven voor een online bezoek aan een duurzaam huis in de Merenwijk via https://duurzamehuizenroute.nl/voorbeeldwoningen-geopend.

Zo werkt het: elke bewoner heeft een kort filmpje gemaakt over de maatregelen waarmee de woning is verduurzaamd. Die vind je bij de woningenbeschrijvingen op duurzamehuizenroute.nl. Tijdens het online bezoek lichten ze de aanpassingen in hun huis toe en is er ruimte voor vragen en discussie. Goed advies, direct uit de praktijk! Per ontmoeting is er ruimte voor maximaal 8 bezoekers. Bij grotere belangstelling zoeken we een goed moment voor een tweede kans. Je kunt meerdere woningen bekijken.

</tr style=”border: 1px solid black;”>

Straat Aanduiding woning op DHR Beschikbaar voor online bezoek
Beekforel Hoekwoning – 1986, Leiden 8 november 11-14 uur
Spiegelkarper Tussenwoning – 1988, Leiden 7 november 11-14 uur
Scilladuin Hoekwoning – 1973, Leiden 8 november 14 – 16 uur
Lobeliadal Tussenwoning – 1974, Leiden 7 november 10 – 13.30 uur

14 november 10 – 13.30 uur

Satijnvlinder Tussenwoning – 1977, Leiden https://duurzamehuizenroute.nl/woning/tussenwoning-1977-leiden 21 november 11 – 14.00 uur

Graag tot ziens in een duurzame woning in de Merenwijk.