Infoavond bronnenonderzoek terugkijken

In de afgelopen maanden heeft DEM laten uitzoeken welke duurzame bronnen we in de wijk hebben die we zouden kunnen gebruiken in plaats van aardgas. Het onderzoek is uitgevoerd door de bureaus Tauw en Syntraal. Op 29 oktober was er een online informatieavond over het bronnenonderzoek. Gemist? Bekijk de online bijeenkomst hier.  Je moet inloggen bij Microsoft om de opname te kunnen zien.

Als je dat te veel gedoe vindt, kun je ook alleen de presentatie bekijken 29102020 Presentatie bewonersavond onderzoek (PowerPoint).

Of lees de samenvatting van het onderzoek: Samenvatting-eindrapport 25092020-1-1

 

2020-11-16T09:53:03+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.