Vraag nu warmtefoto’s aan

Waar lekt jouw huis warmte? Duurzame Energie Merenwijk maakt op verzoek warmtefoto’s aan de buitenkant van je huis. Daaraan kun je precies zien waar je het beste kunt isoleren. En dat scheelt weer flink op je energierekening.

Voorbereiding warmtefoto’s

We maken de foto’s op koude nachten tussen 23.00 en 01.00 uur. Houd rekening met een paar voorbereidingen:

  • Verwarm je huis op 20-21 C
  • Zorg dat de radiatoren in alle kamers warm zijn, ook als je op die kamer normaal niet stookt.
  • Sluit alle luchtrooster en ramen. Binnendeuren houd je op een kier en de gordijnen open.
  • Zet mechanische ventilatie op de laagste stand of helemaal uit.
  • Zorg dat de achtertuin bereikbaar is, want we maken ook aan de achterkant foto’s.
  • Waarschuw de buren even, want voor wie niet beter weet zien mensen die bij nacht en ontij foto’s lopen te maken er best verdacht uit…

Het resultaat krijg je in de twee weken na het maken van de foto’s. Daarna kun je meteen aan de slag, of advies vragen aan een van onze energiecoaches. We leiden momenteel extra mensen op voor het maken van warmtefoto’s.

Doe ook een aanvraag via energieindemerenwijk@gmail.com. Er zijn geen kosten aan verbonden. De camera konden we aanschaffen dankzij Rabobank Katwijk-Leiden en onze vrijwilligers gaan zonder tegenprestatie voor jou de koude nacht in!

2021-01-14T21:37:59+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.