Martin en Joost gaan voor je aan de slag

Heb je de folder al in de bus gekregen? Duurzame Energie Merenwijk gaat de komende weken de wijk in met rollen radiatorfolie onder de arm. Als huurder kun je gratis en voor niks een radiator laten isoleren. Dat is makkelijk besparen op je energierekening.

Je huis aanpakken doe je misschien niet zo snel als je huurder bent. Maar er zijn veel kleine en betaalbare maatregelen die de moeite lonen. De winst: je huis wordt warmer en je energierekening gaat omlaag.

We geven het goede voorbeeld met een winteractie en komen gratis radiatorfolie aanbrengen. Uiteraard houden de vrijwilligers zich netjes aan de coronamaatregelen, maar wie toch liever zelf de folie aanbrengt, krijgt het in de bus. De folie wordt aangebracht met magneettape, dus je haalt het zo weer weg wanneer je bijvoorbeeld gaat behangen of verbouwen. Naast de folie krijg je een folder met 6 tips om verder te verduurzamen.

Secretaris Martin Dekker hoopt dat mensen zelf aan de slag gaan als ze zien hoe makkelijk het is. “Het hoeft niet ingewikkeld of duur hoeft te zijn om je huis wat duurzamer te maken. Radiatorfolie is een prima eerste stap. Je verdient het binnen één winter terug.” DEM kan deze actie uitvoeren dankzij een donatie van #RaboClubsupport.

Ben je huurder in de Merenwijk? Geef je op voor gratis radiatorfolie via info@duurzameenergiemerenwijk.nl