Kijk de talkshow over de energietransitie terug

Op donderdag 8 april organiseerde de gemeente Leiden een online informatiebijeenkomst over de energietransitie in de Merenwijk. Aan het woord komen o.a. wethouder Fleur Spijker, wijkambassadeur Marc Koene, Tjitske Veldkamp en Peter Engbers van Duurzame Energie Merenwijk en Youri Haasbroek en Boudewijn Kopp van de gemeente.

Let op: de uitzending begint bij minuut 38.

 

2021-04-12T14:55:43+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.