DEM krijgt subsidie voor wijkenergiefestival

DEM ontvangt maar liefst € 15.000 subsidie van de gemeente Leiden om bewoners van te wijk te helpen bij de verduurzaming van hun woningen. Het geld zal worden besteed aan het organiseren van een wijkenergiefestival , waar Merenwijkers kunnen kennismaken met alle mogelijke manieren om comfortabeler te wonen en minder te betalen voor hun energierekening. Op het festival komen ook andere thema’s aan de orde, zoals de toekomst van de wijk, de mogelijke komst van restwarmte uit Rotterdam en de plannen van de gemeente.

Een deel van het geld gaat verder naar het in kaart brengen van de meest voorkomende woningtypes in onze wijk. DEM heeft al voor een groot aantal woningmodellen een uitgebreid dossier aangelegd, waarmee je aan de slag kunt wanneer je je huis duurzamer wilt maken. Met de subsidie kunnen nu ook de laatste woningtypes beschreven worden. Je kunt op de kaart zien of er voor jouw woningtype al een dossier is.

2021-05-12T11:24:44+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.