DEM bezorgd over besluitvorming rond warmteleiding

De raadscommissie Stedelijke ontwikkeling buigt zich op dinsdag 18 mei over een voorstel van het College. Dat wil met de gemeenten in de regio gaan samenwerken aan de voorbereidingen voor aansluiting op WarmtelinQ, de restwarmteleiding uit Rotterdam.

Als actieve bewoners die zich intensief bezighouden met de energietransitie in de wijk maken wij ons hier zorgen over. Niet zozeer over de warmteleiding zelf (die zien wij onder voorwaarden als een van de mogelijke oplossingen voor de toekomstige warmtevraag), maar wel over de manier waarop de besluitvorming plaatsvindt en over de wijze waarop inwoners van Leiden hierover zijn geraadpleegd. Daarom hebben wij een reactie naar de raadscommissie gestuurd. Lees de volledige inspraakreactie hier.

2021-05-14T10:50:51+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.