14 september: wijkgesprek met de gemeente over energietransitie

Op dinsdag 14 september organiseert de gemeente een discussieavond in de Merenwijk. Onderwerp van gesprek is de energietransitie.

Meer informatie over de avond volgt nog, maar zet de datum vast in je agenda. Alle wijkbewoners zijn alvast van harte uitgenodigd om in gesprek te gaan over de eerste denkrichtingen die de gemeente heeft vastgelegd in een ‘green paper‘.

Heb je vragen, twijfels, kritiek of (beter nog!) heb je zelf een goed idee om onze wijk te laten overstappen op duurzame energie? Kom op 14 september en laat van je horen.

Plaats en tijd worden later bekend gemaakt

2021-07-23T14:16:53+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.