Wethouder tapt duurzaam jubileumbier

Natuurlijk was DEM er zaterdag bij, op het jubileumfeest van onze Merenwijk! Je kon ons de hele dag vinden bij de kopermolen met ons aanbod voor een gratis energieadvies van onze energiecoaches. Ken je ze nog niet? Bekijk dan ons introductiefilmpje.

Wethouder Fleur Spijker kwam bovendien het duurzame, lokale bier Broeks Blond tappen, dat we samen met brouwer JW Fukkink van Leidsch Bier hebben gebrouwen, speciaal voor het wijkjubileum. Het bier is nog verkrijgbaar bij Neuteboom en De Druiventuin in de Kopermolen, maar je moet snel zijn, want het gaat hard!

2021-09-27T08:53:18+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.