Hoge energierekening? Laat onze gratis energiecoach komen.

De gasprijzen zijn flink aan het stijgen. Wil je minder stookkosten betalen? Of een bijdrage leveren aan klimaatmaatregelen? Wat je motivatie ook is, je huis energiezuinig maken is altijd een goed idee. De DEM energiecoaches zijn er om je hierbij te helpen.

Kijk hier voor meer info over je huis verduurzamen en vraag een gratis gesprek aan met een energiecoach door een email te sturen naar Peter Engbers via duurzameenergiemerenwijk@gmail.com. In dit filmpje leggen we uit hoe het werkt.

2021-10-18T09:13:11+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.