Zaterdag 27 november: het Groot Merenwijks Energietransitie Festival

Zaterdag 27 november organiseert Duurzame Energie Merenwijk het Groot Merenwijks Energietransitie Festival in de Regenboogkerk. Vanaf ’s middags kun je meedoen met workshops over o.a. gedragsverandering van Klimaatgesprekken en het verduurzamen van je huis.  Er is ook gratis energieadvies van onze energiecoaches.

Het programma in het kort:

17.00-18.30 uur Workshop: Verduurzamen van je eigen woning
17.00-18.30 uur Workshop: Energie voor huurders

17-19.30 uur: Informatiemarkt energiebesparing en duurzame energie in en om je huis
17-18.45 uur: College Tour Merenwijk Special over de energietransitie

19.30- 22.00  uur: Groot Merenwijks Energietransitie Debat met gemeenteraadsleden die aan de tand gevoeld worden over hun energietransitieplannen met onze wijk.

Lees meer over het programma en meld je alvast aan! De laatste nieuwtjes volg je via onze sociale media.

2021-11-05T20:16:36+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.