Feestelijke start Duurzame Huizenroute dit jaar in Merenwijk

Dit jaar is de Merenwijk het startpunt voor de jaarlijkse Duurzame Huizenroute. Op woensdag 27 oktober komen zowel de gedeputeerde als de wethouder naar Scilladuin om de route af te trappen vanaf 15.00 uur.

De Duurzame Huizenroute is een jaarlijks terugkerend en landelijk evenement. Op zaterdag 30 oktober en op 6 november kun je woningen in de Merenwijk bezoeken en met de bewoners bespreken welke maatregelen ze hebben getroffen en of dat bevalt. Kijk op duurzamehuizenroute.nl voor alle informatie en om je op te geven voor een bezoek, bijvoorbeeld aan deze hoekwoning uit 1973 in de Merenwijk.

2021-10-27T14:48:23+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.