Lees de Transitievisie Warmte Leiden

We krijgen er allemaal mee te maken: hoe verwarmen we straks ons huis? De gemeente Leiden heeft een Transitievisie Warmte. Naar een aardgasvrij Leiden geschreven. Daarin staan in grote lijnen de plannen om onze stad te laten overschakelen op andere manieren van verwarmen. Niet met gas of andere fossiele brandstoffen, maar bijvoorbeeld met warmtepompen, restwarmte uit Rotterdam, warmte uit de aarde (geothermie) of uit water (aquathermie). Elke oplossing heeft voor- en nadelen.

Het is een goed idee om je nu alvast te verdiepen in de plannen, dan weet je welke kant het uitgaat. De Transitievisie ligt nu ter inzage, wat betekent dat je je mening over de plannen kunt geven voordat die aan de gemeenteraad worden voorgelegd. Je vindt de Transitievisie op de website van de gemeente. 70 pagina’s, dus je moet er even voor gaan zitten, maar er staat ook een samenvatting in…!

Je hebt tot en met 25 november de tijd om te reageren op de plannen.

2021-10-27T14:58:22+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.