UITGESTELD: het Groot Merenwijks Energietransitie Festival op 27 november

Helaas heeft het coronavirus ons opnieuw ingehaald. Vanwege de huidige situatie hebben we besloten het Groot Merenwijks Energietransitie Festival op zaterdag 27 november uit te stellen. We hopen het in het voorjaar alsnog te kunnen organiseren.

Wil je komende maanden stappen zetten, bijvoorbeeld met isoleren van je huis?

2021-11-14T15:19:44+01:00
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Meer info Ok
Deze site maakt gebruik van cookies van Google om zijn diensten te leveren en om verkeer te analyseren. Je IP-adres en user-agent worden gedeeld met Google samen met prestatie- en beveiligingsstatistieken om de servicekwaliteit te waarborgen, gebruiksstatistieken te genereren en misbruik te detecteren en aan te pakken. Ook Wordpress plaatst cookies om de browserervaring te verbeteren of door verificatie extra functionaliteiten te bieden. Dit zijn geen commerciële tracking cookies. Wil je in detail zien welke cookies er gekoppeld zijn aan deze site, klik dan op het slotje links naast de url.