De komende maand doet Duurzame Energie Merenwijk mee met de landelijke actie Zet ‘m op 60: verlaag de temperatuur in je cv-ketel en bespaar zo tientallen euro’s per jaar op je energierekening. Het is een klusje dat je in een paar minuten hebt geregeld, met hulp van de instructievideo’s voor diverse merken ketels. Snel bespaard dus!

Op onze speciale actiepagina Zet m op 60 vind je alle informatie. En onze actieflyer wordt huis-aan-huis bezorgd. Heb je hem (nog) niet ontvangen? Geen nood, je vindt de pdf hier ook online.

Win met je buurt
We gaan met zo veel mogelijk wijkbewoners aan de slag. Allemaal op 60! In de buurt met de meeste deelnemers verloten we 2 isolatiepakketten. Doe je mee aan de actie? Vink dan even aan in welke buurt je woont. Als je kans wilt maken op zo’n pakket, vul dan ook je mailadres in.

Hulp nodig?
Lukt het allemaal niet? Mail naar info@duurzameenergiemerenwijk.nl, dan rukt onze hulpbrigade uit.