De eerste week van onze wijkactie Zet ‘m op 60 is meteen een groter succes dan we hadden durven hopen: al ruim 100 mensen snelden na het ontvangen van de flyer naar hun cv-ketel om de temperatuur omlaag te zetten.  Dat blijkt dus super eenvoudig te zijn.

Dit zegt Hansje Huson (Dalen) erover: “Ik was onthutst over hoe makkelijk het was. Dat je denkt: waarom heb ik dit niet al 5 jaar geleden gedaan. Want ik wist wel dat je kon besparen met een lagere temperatuur. Maar ja, je weet hoe het gaat…. Kortom: gewoon even doen.”

Anke van Houten (Appelbes) zakte naar 55 graden. Ze heeft een geïsoleerd dak en thermopeen ruiten en zit er warm bij. Bij Bernadette Ratti (Goudkarper) staat de ketel zelfs op 35 graden (!), schrijft ze op facebook. Met de vloerverwarming houdt ze het prima warm. Hulde, Bernadette!

Wil je ook snel energie en geld besparen en er toch warm bij zitten? Zet je cv-ketel op 60 en vul je adres in op de actiepagina. In de wijk met de meeste deelnemers verloten we een isolatiepakket! Je kunt nog meedoen tot eind deze maand.