Op 22 mei en 5 juni organiseren de gemeente, Tegengas en Duurzame Energie Merenwijk gezamenlijk tweemaal een informatiebijeenkomst over de energietransitie in de wijk. De avonden zijn bedoeld voor bewoners van de buurten met vooral koopwoningen: Zijlwijk, Leedewijk en delen van de Rodes. Zij hebben vorige week een uitnodiging in de bus gekregen.

Tijdens de avonden vertellen we op welke manier we als wijk de beste manier kunnen vinden om over te stappen op duurzame energie. Ook horen we graag wensen, zorgen en ideeën van jullie als bewoners.

We nodigen je van harte uit om hierbij te zijn. De avonden worden gehouden in De Regenboog en starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30).

De informatieavond wordt twee keer georganiseerd om zoveel mogelijk mensen de kans te geven erbij te zijn. De inhoud van de avonden is beide keren hetzelfde. Er is al veel belangstelling, dus er wordt gekeken naar een derde mogelijkheid voor de zomer.

Aanmelden via a.zoutendijk@leiden.nl. Zet in je mail op welke avond je komt en met hoeveel personen.