Vanwege de grote belangstelling organiseert de gemeente op maandag 26 juni nog een extra bijeenkomst over schonere energie in de Merenwijk.

De informatiebijeenkomsten over schonere energie in de Merenwijk op 22 mei en 5 juni zijn goed bezocht. Tijdens deze bijeenkomst krijgen eigenaren van koopwoningen informatie over de omschakeling naar schonere energie specifiek voor de Merenwijk. Voor huurders volgt een bijeenkomst na de zomer.

De bijeenkomst is 26 juni van 20.00-21:45 uur (inloop 19.30 uur) in de Regenboogkerk, Watermolen 1, Leiden. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Anouk Zoutendijk via a.zoutendijk@leiden.nl.

De inhoud van deze 3e bijeenkomst is dezelfde als die van de voorgaande twee. Zie voor meer informatie de bewonersbrief die is verspreid  binnen de wijk.

Ook is het plenaire gedeelte van de eerdere bijeenkomst online terug te zien.