Inloggen op Vragenlijst “Eigen Woning en Energietransitie”

Als u zich al heeft aangemeld om deel te nemen aan de vragenlijst, kunt u inloggen op de Vragenlijst “Eigen Woning en Energietransitie” met uw postcode (met een spatie tussen de 4 cijfers en 2 letters) en pincode om uw gegevens aan te vullen, of aan te passen.

Aanmelden – Aanvragen pincode

Om de webapplicatie te kunnen gebruiken is een pincode vereist. Stuur een email naar EigenWoningEnergieTransitie@outlook.com met uw adres met postcode en het woord ‘pincode’. Dan ontvangt u de pincode op uw e-mailadres.

Na ontvangst van de pincode kunt u zich aanmelden bij de Vragenlijst “Eigen Woning en Energietransitie. In het aanmeldvenster vermeldt u uw postcode (met een spatie tussen de 4 cijfers en 2 letters) en pincode.

Ondersteunende documenten

1) Een uitleg over het doel en de opzet van de webapplicatie.

2) Een handleiding met informatie bij het invullen van uw vragenlijst. Hierin is ook een hoofdstuk gewijd aan het gebruik van de gegevens in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Kort overzicht

Toegang tot de verzamelde gegevens